tag:blogger.com,1999:blog-3277442259917349263.post4700394128260718622..comments2024-03-28T02:32:59.884-07:00Comments on Kuchenne algorytmy: Indyk z żurawiną i jabłkiem z goździkową nutą na puree ziemniaczano-dyniowymMątewkahttp://www.blogger.com/profile/13085069863653831254noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3277442259917349263.post-86172671416560906022013-12-16T10:48:29.768-08:002013-12-16T10:48:29.768-08:00Nie jestem w stanie bardzo precyzyjnie określić. T...Nie jestem w stanie bardzo precyzyjnie określić. To zależy od grubości roladki. Moje miały niedużą średnicę i trwało to ok 10-15 min. W każdym razie naciskam delikatnie na początku i potem co jakiś czas widelcem czy łyżką żeby wyczuć jak konsystencja mięsa się zmienia podczas gdy się ono ścina (trochę tak jak przy steku). Jak się nie ma pewności można naciąć w najgrubszym miejscu i sprawdzić czy jest ok. Mątewkahttps://www.blogger.com/profile/13085069863653831254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3277442259917349263.post-57944733300968142742013-12-16T06:20:06.506-08:002013-12-16T06:20:06.506-08:00jak długo trzeba dusić mięso?jak długo trzeba dusić mięso?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3277442259917349263.post-80823465277511543632013-09-24T22:42:18.636-07:002013-09-24T22:42:18.636-07:00Szczególnie dla tych co lubią połączenia drobiu z ...Szczególnie dla tych co lubią połączenia drobiu z owocami:)Mątewkahttps://www.blogger.com/profile/13085069863653831254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3277442259917349263.post-12373200216175105402013-09-24T03:48:14.157-07:002013-09-24T03:48:14.157-07:00ten Twój indyk to poezja smaku!ten Twój indyk to poezja smaku!Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.com